Gran Fondo Ro - Iași 150 km

Imagini

Informații

Data: 26 August 2023, 09:00 Sâmbătă
Locul: Iași, România
Evenimentele trecute
  • 26 August 2023, 08:00 Sâmbătă
  • 26 August 2023, 07:00 Sâmbătă
  • 1 Aprilie 2023, 09:00 Sâmbătă

Descriere

GFR - 150 km face parte din seria celor 4 brevete populare, ce trebuie parcurse în același sezon. Iar la finalul acestui traseu se poate obține titlul de Super GRandonneur.
Participarea necesită 35 lei înscrierea și trimiterea pe email-ul: icdebteam@gmail.com, numele complet, adresa, număr telefon, data nașterii.
(Dacă te-ai înscris deja la brevetul anterior, poți solicita participarea doar prin trimiterea numelui complet și efectuarea plății).
Înscrierile încep din luna ianuarie
Plata se poate face direct către Paul, miercuri, în Piața Unirii, Iași, ora 19, pentru cei din Iași, sau înainte de start.
Înscrierile se fac până la data de 29martie inclusiv, respectiv 22 august.
ATENȚIE : NU SE FAC ÎNSCRIERI LA START.
Traseul se poate parcurge în timpul maxim de 12 ore, pe traseul Iași - Rebricea - Vaslui - Băcăoani (Statuia lui Ștefan cel Mare) și retur.
Traseul GFR 150 km
https://ridewithgps.com/routes/34974507 (se poate vizualiza fără aplicație sau înregistrare).
Detaliile privind regulamentul, traseul, punctele de control de pe traseu, foaia de parcurs, brevet-cardul și declarația pe propria răspundere vor fi trimise fiecărui participant pe adresa de email menționată.
Toți concurenții care obțin brevetele vor primi certificate de brevetare. Toți concurenții care obțin toate cele patru brevete populare în acest an, vor obține titlul de Super GRandonneur 2022.
Vânt din spate, pedale ușoare și multă atenție în trafic!
 

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?