Gran Fondo Ro - Iași 75 km

Imagini

Informații

Data: 5 August 2023, 08:00 Sâmbătă
Locul: Iași, România
Evenimentele trecute
  • 18 Martie 2023, 10:00 Sâmbătă

Descriere

După parcurgerea brevetului popular anterior de 50 km, ne regăsim la GFR - 75 km.
Acesta face parte din seria brevetelor populare de anduranță de ciclism destinat tuturor cicliștilor/bicicliștilor, indiferent de nivelul de experiență și pregătire, cu o lungime și o viteză mai mica decât în cazul brevetelor clasice.
Având scopul obținerii experienței pentru a participa la brevetele clasice, cât și a promovării fenomenului ciclismului de anduranță în rândul întregii comunități de cicliști/bicicliști.
GFR - 75 km face parte din seria celor 4 brevete populare, ce trebuie parcurse în același sezon. Iar la finalul celor 4 trasee se poate obține titlul de Super GRandonneur.
Înscrierea se face achitând 35 lei și trimiterea pe email-ul: icdebteam@gmail.com, numele complet, adresa, număr telefon, data nașterii. (Dacă ai participat la GFR 50 , ne trimiți doar numele).
Înscrierile încep din luna ianuarie
Plata se poate face direct către Paul, miercuri, în Piața Unirii, Iași, ora 19, pentru cei din Iași, sau înainte de start.
Înscrierile se fac până la data de 29martie inclusiv, respectiv 22 august.
ATENȚIE : NU SE FAC ÎNSCRIERI LA START.
După experienta anilor trecuți, Iași Club de Biciclete îți propune această aventura inedita, alături de oameni care au mai făcut anii trecuți acest tip de traseu, dar cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță actuale.
ATENȚIE: Acest traseu, nu reprezintă un concurs sau o competiție.
Trebuie doar a respecta cu exactitate traseul și a te încadra în timp.
Tot ce ai nevoie este voință și o bicicleta în stare bună de funcționare, cască, iar de restul ne ocupam noi, ca să ai șanse maxime să termini traseul.
ATENȚIE: Între satele Golăești (ieșire) și Cotu lui Ivan, există o secțiune de aproximativ 5 km, de offroad.
Finalizarea acestui tip de traseu se poate face în timpul maxim de 6 ore, deplasându-te cu o viteză minimă de 12.5 km/h și îți va aduce un certificat de omologare, precum și, înscrierea în lista Randonneurilor alături de milioane de alți cicliști și o experienta de care îți vei aminti cu drag peste ani.
Traseu GFR 75 km se desfășoară cu plecare din zona Alexandru cel Bun, amanet Piciu Gold, rond 28, către Dancu, Golăești, Sculeni, Cotu Morii, Victoria, Horlești, Bogonos, Lețcani, Iași
https://ridewithgps.com/routes/34977338 (se poate vizualiza fără aplicație sau înregistrare).
Detaliile privind regulamentul, traseul, punctele de control de pe traseu, foaia de parcurs, brevet-cardul și declarația pe propria răspundere vor fi trimise fiecărui participant pe adresa de email menționată.
Gran Fondo România reprezinta seria de evenimente în cadrul căreia au loc brevetele populare de ciclism de anduranță de 50, 75, 100 și 150 de km. Brevetele sunt obținute doar în cazul terminării traseelor în timpii limita stabilit
Toți concurenții care obțin brevetele vor primi certificate de brevetare. Toți concurenții care obțin toate cele patru brevete populare în acest an, vor obține titlul de Super GRandonneur.
Vânt din spate, pedale ușoare și multă atenție în trafic!
 

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?