GRAN FONDO ROMANIA IAȘI - 150 Km

Imagini

Informații

Data: 2 Aprilie 2022, 07:00 Sâmbătă
Locul: Piciu Gold, Romania

Descriere

Gran Fondo România (GFR - 150 km), sunt brevete populare de anduranță de ciclism destinat tuturor bicicliștilor, indiferent de nivelul de experiență și pregătire, cu o lungime și o viteză mai mica decât în cazul brevetelor clasice, având scopul atât al obținerii experienței pentru a participa la brevetele clasice, cât și a promovării fenomenului ciclismului de anduranță în rândul întregii comunități de bicicliști.
GFR - 150 km face parte din seria celor 4 brevete populare, ce trebuie parcurse în același sezon. Iar la finalul acestui traseu se poate obține titlul de Super GRandonneur.
Prin validarea unei medalii, opționale, în valoare de 30 lei.
Participarea necesită 20 lei înscrierea și trimiterea pe email-ul: icdebteam@gmail.com, numele complet, adresa, număr telefon, data nașterii.
(Dacă te-ai înscris deja la brevetul anterior, poți solicita participarea doar prin trimiterea numelui complet și efectuarea plății).
Plata se poate face direct către Paul, miercuri, în Piața Unirii, Iași, ora 19, pentru cei din Iași, sau înainte de start.
Înscrierile se fac până la data de 30 martie inclusiv.
ATENȚIE : NU SE FAC ÎNSCRIERI LA START.
Traseul se poate parcurge în timpul maxim de 12 ore, pe traseul Iași - Rebricea - Vaslui - Băcăoani (Statuia lui Ștefan cel Mare) și retur.
Traseul GFR 150 km
https://ridewithgps.com/routes/34974507 (se poate vizualiza fără aplicație sau înregistrare).
Regulament: http://www.randonneurs.ro/prezentare-gfr
Detaliile privind regulamentul, traseul, punctele de control de pe traseu, foaia de parcurs, brevet-cardul și declarația pe propria răspundere vor fi trimise fiecărui participant pe adresa de email menționată.
Gran Fondo România reprezinta seria de evenimente în cadrul căreia au loc brevetele populare de ciclism de anduranță de 50, 75, 100 și 150 de km. Brevetele sunt obținute doar în cazul terminării traseelor în timpii limita stabilit
Toți concurenții care obțin brevetele vor primi certificate de brevetare. Toți concurenții care obțin toate cele patru brevete populare în acest an, vor obține titlul de Super GRandonneur 2021.
Date de contact:
Paul Popa, telefon 0746979629.
Vânt din spate, pedale ușoare și multă atenție în trafic!

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?