GRAN FONDO ROMÂNIA IAȘI - 50 km

Imagini

Informații

Data: 16 Martie 2024, 12:00 Sâmbătă
Locul: Piciu Gold, Romania
Evenimentele trecute
  • 12 Martie 2022, 12:00 Sâmbătă

Descriere

Salut.
Ne dorim în acest an ca tot mai mulți pasionați de mersul cu bicicleta să beneficieze de noi experiențe.
Astfel cu sprijinul Randonneurs România și Piciu Team dorim să facilităm parcurgerea de trasee noi de anduranță cu MTB-ul
După experienta anilor trecuți, Iași Club de Biciclete îți propune o nouă aventura inedita, alături de oameni care iubesc această pasiune.
Tot ce ai nevoie este voință și o bicicleta în stare bună de funcționare. De restul ne ocupam noi, ca să ai șanse maxime să termini ceea ce îți propui.
GRAN FONDO ROMANIA pe scurt (GFR), reprezintă o serie de 4 brevete destinate tuturor cicliștilor/bicicliștilor, indiferent de nivelul de experienta și pregătire, cu o lungime și o viteza mai mică decât în cazul celorlalte brevete, având scopul obținerii experienței pentru a participa la brevetele clasice, cât și a promovării fenomenului ciclismului de anduranță în rândul întregii comunități de bicicliști.
Aceste brevete se desfășoară cu respectarea prevederilor Regulamentului GFR - https://randonneurs.ro/regulament-brevete-populare-gfr/
În prezent, sunt organizate 4 brevete populare pe distanțele de 50 km, 75 km, 100 km și 150 km (GFR050, GFR075, GFR100 și GFR150), pentru care, dacă sunt parcurse în același sezon, ciclistul obține titlul de Super GRandonneur.
De asemenea, sunt organizate și 2 ultra-brevete populare pe distantele de 250 km și 375 km (GFR250 și GFR375), iar la parcurgerea a cel puțin unuia dintre acestea, împreuna cu seria celor 4 brevete populare, ciclistul obține titlul de Ultra GRandonneur.
Traseul pentru GFR50 km este Iași, Lețcani, Podu Iloaiei și retur
Timpul maxim de parcurgere este de 4 ore, deplasându-te cu o viteză minimă de 12.5 km/h și îți va aduce un certificat de omologare, precum și, înscrierea în lista Randonneurilor alături de milioane de alți cicliști și o experienta de care îți vei aminti cu drag peste ani.
Taxa de participare pentru brevetele populare este 40 lei / brevet sau 150 lei pentru toată seria, (include cheltuielile de administrare a evenimentului, de omologare a rezultatelor, brevet-cardul și certificatul de brevetare).
Înscrierea se face prin trimiterea pe email: icdebteam@gmail.com, a numelui complet, adresa domiciliu, număr telefon, data nașterii.
Înscrierile se fac până la data de 13 martie, pentru acest traseu.
Startul are loc în ziua de sâmbătă 16 martie, ora 12, locația Amanet Piciu Gold (Bulevardul Alexandru cel Bun, nr 5).
Prezența ta în zonă pentru completarea formalităților (ridicarea brevet cardului) rugăm a o face începând cu ora 11.
Medaliile Super GRandonneur și Ultra GRandonneur (oferite celor care le solicita după terminarea brevetelor corespunzătoare obținerii acestor titluri) costa câte 45 lei fiecare.
Rezultatele acestor brevete populare sunt omologate de către Randonneurs Romania, iar după fiecare brevet se va primi un certificat cu un număr de înregistrare și diplomă de participare.
Traseu GFR50 km
https://ridewithgps.com/routes/34974401 (se poate vizualiza fără aplicație sau înregistrare).
Traseu Ultra Brevet 250 km (una zi)
https://ridewithgps.com/routes/34974523
sau Ultra Brevetul de 375 km (2 zile)
Presupune parcurgerea la alegere a celor 4 brevete populare, însumând 375 km.
https://ridewithgps.com/routes/38789369
Detaliile privind regulamentul, traseul, punctele de control de pe traseu, foaia de parcurs și declarația pe propria răspundere vor fi trimise fiecărui participant pe adresa de e-mail la înscriere.
Toți concurenții care obțin toate cele patru brevete populare în acest an, vor obține titlul de Super GRandonneur 2024.
Vânt din spate, pedale ușoare și multă atenție în trafic!
 
 

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?