GRAN FONDO ROMÂNIA IAȘI - 75 km

Imagini

Informații

Data: 23 Martie 2024, 10:00 Sâmbătă
Locul: Piciu Gold, Romania
Evenimentele trecute
  • 19 Martie 2022, 10:00 Sâmbătă

Descriere

Salut.
După parcurgerea brevetului popular anterior de 50 km, ne regăsim la GFR - 75 km.
GFR - 75 km face parte din seria celor 4 brevete populare, ce trebuie parcurse în același sezon. Iar la finalul celor 4 trasee se poate obține titlul de Super GRandonneur 2024.
Înscrierea se face achitând 40 lei și trimiterea pe email-ul: icdebteam@gmail.com, numele complet, adresa, număr telefon, data nașterii.
ATENȚIE: Acest traseu, nu reprezintă un concurs sau o competiție. Trebuie doar a respecta cu exactitate traseul și a te încadra în timp.
Tot ce ai nevoie este voință și o bicicleta în stare bună de funcționare, iar de restul ne ocupam noi, ca să ai șanse maxime să termini traseul.
ATENȚIE: Între satele Golăești (ieșire) și Cotu lui Ivan, există o secțiune de aproximativ 5 km, de offroad.
Finalizarea acestui tip de traseu se poate face în timpul maxim de 6 ore, deplasându-te cu o viteză minimă de 12.5 km/h și îți va aduce un certificat de omologare, precum și, înscrierea în lista Randonneurilor alături de milioane de alți cicliști și o experienta de care îți vei aminti cu drag peste ani.
Traseu GFR 75 km se desfășoară cu plecare din zona Alexandru cel Bun, amanet Piciu Gold, rond 28, către Dancu, Golăești, Sculeni, Cotu Morii, Victoria, Horlești, Bogonos, Lețcani, Iași
https://ridewithgps.com/routes/34977338 (se poate vizualiza fără aplicație sau înregistrare).
Regulament: http://www.randonneurs.ro/prezentare-gfr
Detaliile privind regulamentul, traseul, punctele de control de pe traseu, foaia de parcurs, brevet-cardul și declarația pe propria răspundere vor fi trimise fiecărui participant pe adresa de email menționată.
Gran Fondo România reprezinta seria de evenimente în cadrul căreia au loc brevetele populare de ciclism de anduranță de 50, 75, 100 și 150 de km. Brevetele sunt obținute doar în cazul terminării traseelor în timpii limita stabilit
Toți concurenții care obțin brevetele vor primi certificate de brevetare. Toți concurenții care obțin toate cele patru brevete populare în acest an, vor obține titlul de Super GRandonneur 2024.
Vânt din spate, pedale ușoare și multă atenție în trafic!
 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?