Hatha Yoga Pentru Creativitate

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 Iulie 2019, 15:30 Sâmbătă

Descriere

Te invit la Hatha Yoga sa dezlănțui potențialul creativ printr-o secvența de posturi având focus pe deschiderea șoldurilor, zona unde majoritatea dintre noi păstrăm o mare parte din emoții si stres.
In aceasta clasa înveți, prin intermediul posturilor, sa observi unde reții tensiuni și aducând respirația în acele zone, iți permiți relaxarea profunda, urmată de sentimentul de eliberare. Prin tehnicile de respirație pe care le vom practica iți liniștești mintea, reconectându-te cu respirația și bătăile inimii, îți aduci atenția in interior, înveți sa percepi conștient emoțiile și modul în care te simți.

Simte entuziasmul energiei creatoare cum se manifesta in tot ceea ce experimentezi!
In incinta D&C Sport Center Iași
Dacă ai o salteluța preferata de Yoga o poți lua cu tine.

Donatie recomandata: 25 lei.
Pentru programări, te invit sa lași un mesaj pe pagina de Facebook:
https://www.facebook.com/Yoga-Mood-1995228937266650/

Yoga teacher: Roxana Chisca -instructor acreditat de Yoga Alliance
" Primii pași in Yoga au început in urma unor schimbări majore in viața mea, dar atunci in toată dezordinea minții mele , nu conștientizam ca tocmai aceste schimbări îmi vor aduce ceea ce căutam cu toții, liniștea interioară.
Aducând starea Yoga in viața mea de zi cu zi, corpul s-a relaxat, si-a recăpătat libertatea in mișcare, liniștind vacarmul minții, pacea a început sa-si facă loc in interiorul meu, manifestându-se prin claritatea lucrurilor, prin îmbrățisarea schimbărilor privindu-le ca pe o binecuvântare in viața mea, prin îmbunătățirea relațiilor nu doar la nivel uman ci si o înțelegere a tot ceea ce este, acceptând si îmbrățișând întregul.
Calea yoga ne ofera toate instrumentele necesare de a reusi sa facem asta. Actioneaza asupra corpului prin posturi (asana), actioneaza asupra mintii prin respiratie si meditatie si in starea de interiorizare ne conecteaza cu Inima, esenta noastra. Promovez hatha yoga, forma de yoga din care au luat naștere celelalte stiluri. Va invit alături de mine in aceasta calatorie de reconectare cu identitatea noastră adevărată . "

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?