Ora Pământului pe două roți

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Martie 2019, 11:00 Sâmbătă
Locul:Iaşi, Palatul Culturii

Descriere

Sărbătorind Earth Hour, în parteneriat cu Orașul Bicicletelor, comunitatea Biciclist de Iași se alătură acțiunilor desfășurate pe plan global prin organizarea unei plimbări cu bicicleta pe un traseu predefinit, respectând regulile de circulație.

Ora Pământului (Earth Hour) este un eveniment global, care se va manifesta pe 30 martie, prin stingerea simbolica a luminilor dar şi alte acţiuni organizate pentru a atrage atenţia asupra problemelor acute de mediu.

În România, Earth Hour se sărbătorește din anul 2009, fiind parte astfel din comunitatea globală de peste două miliarde de oameni. De la un început relativ timid de 9 orașe la prima ediție, Earth Hour a devenit o întrecere anuală în inițiative pozitive, o dată importantă în calendarul primăriilor, un gest simbolic replicat în casele oamenilor din întreaga țară și un eveniment popular în viața comunităților (de) mici și mari. (sursa:WWA România).

Astfel, iubitorii plimbărilor pe două roți sunt așteptați în număr cât mai mare în fața Palatului Culturii pentru a pedala, alături de prieteni vechi și noi.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?