Pedale de duminică

Imagini

Informații

Data: 25 Februarie 2024, 13:05 Duminică
Locul: Piața Unirii, km 0 Iasi, Romania
Evenimentele trecute
  • 4 Februarie 2024, 13:05 Duminică

Descriere

E duminică si dorim să explorăm zone in care nu am mai fost.
Prin urmare Iași Club de Biciclete te invită la explorarea duminicală pe bicicletă, iar pentru că temperaturile sunt bine pe plus, iar vântul se anunță că bate la rafale cu 40km/h din SE, trebuie să mergem către NV,
Ne regăsim în Piața Unirii, la ora 13:05, pentru a porni către gara Iași, de unde luăm trenul la ora 13:44 către halta Rateșu Cuzei (14:45), fiecare isi cumpăra bilet (pret estimativ cu bicicletă 15 lei), iar de acolo pornim pe traseul propus mai jos:
https://ridewithgps.com/routes/45661067
45.6 km · +764 m / -811 m
Culoarea rosie reprezinta asfalt 20% (9 km)
Culoarea albastra reprezinta offroad, drum comunal, piatră, forestier, necunoscut. 81% (37 km)
Participarea este liberă pentru toți cei interesati (NU ÎNCEPĂTORI) de cei 46 km, cu obligativitatea de a avea o bicicleta in stare buna de functionare, a purta cască, a avea o cameră de rezervă și a avea bun simt.
Recomandăm pentru traseu apă, ceva hrană. Singurul popas se va face la km 27 la Poiana cu Cetate, pentru o pauza de 15 minute
Atentie exista posibilitatea sa ne prindă noaptea, prin urmare recomandăm un minim de lumini.
Traseul nu se recomandă începătorilor.
Se solicită un leu taxă de participare.
Enjoy
NO EGO just cycling and more fun!

 

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?