Școala Alergării cu Robert Hajnal

Imagini

Informații

Data: 23 Februarie 2019, 10:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 23 Decembrie 2018, 10:00 Duminică

Descriere

Robert Hajnal împărtășește în cadrul workshopului Școala Alergării filozofia de antrenament care l-a făcut să câștige toate ultramaratoanele la care a participat în România și să ajungă vice campion la Ultra Trail du Mont Blanc în 2018. Workshopul face parte din turneul național Școala Alergării, ce va avea loc în perioada noiembrie 2018 - februarie 2019 și se va desfășura în 10 orașe din România.

Hai la workshop și vei învăța: - 7 principii de antrenament după care să îți organizezi singur/ă antrenamentele. - 5 tipuri de antrenament ca să te antrenezi mai eficient și să eviți accidentările - 4 ingrediente ale succesului care să te ajute să îți organizezi acest hobby mai bine, să-l duci la nivelul următor - cum să NU fii unul dintre cei 80% de alergători care se accidentează pe parcursul unui an - care sunt lucrurile care l-au transformat pe Robert dintr-un alergător superficial în cel mai bun ultramaratonist român și unul dintre cei mai bine pregătiți alergători montani. Fizic și mental! Vicecampion la UTMB 2018, cursa regină din ultrarunningul mondial, Robert a câștigat toate ultramaratoanele din România la care a participat și deține recordurile lor de cursă. Își întocmește singur planul de antrenament și de nutriție și a fost pe podium la 85% dintre cursele la care a luat startul în străinătate.

Vino să înveți de la Robert Hajnal filozofia de antrenament care l-a făcut să devină cel mai bun ultramaratonist român!
Ia-ți bilet aici: http://bit.ly/2OeJN7b

Află mai multe detalii: http://bit.ly/scoala-alergarii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?