Social Biking Challenge

Imagini

Informații

Data: 16 Septembrie 2019 Luni

Descriere

Pedalează cu prietenii și câștigă premii în Săptămâna Mobilității Europene!

Scopul evenimentului este de a susține ciclismul ca obișnuință socială! Competiția promovează activitatea fizică, utilizarea mijloacelor sustenabile de transport (bicicleta) și de asemenea își propune să crească procentul celor care utilizează bicicletele prin crearea unei rețele de cicliști.

Aplicația BikePrints instalată pe smartphone-ul tău îți permite să îți înregistrezi turele parcurse cu bicicleta și să participi într-o competiție de 3 săptămâni care se desfășoară simultan în Iași și în alte orașe din Europa.

Participanții pot călători cu bicicletele singuri, în perechi sau în grupuri și acumulează puncte în baza distanțelor parcurse. Punctele pot fi convertite în premii.

Aplicația BikePrints este dezvoltată de Comisia Europeană.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?