Turneu SummerSmash

Imagini

Informații

Data: 22 - 24 Iunie 2019
Telefon Informații: 0755 451 562

Descriere

Distractia continua! Vara cu Racket Fusion poarta denumirea de `SummerSmash`, iar la finalul turneelor organizate vom avea o festivitate de premiere inedita pentru noi. Spor la joc si la strans puncte!

Categoriile de joc au locuri limitate:
* Incepator> 12
* Mediu> 18
* Avansat> 12
* Feminin> 6

INREGISTRARE (pe site sau prin mesaj)!!!
https://tenis.racketfusion.ro/ro/championships/show/SS2 - pe site-ul www.racketfusion.ro puteti sa va creati un cont si sa incarcati portofelul virtual cu 90 de monede (90 de lei) pentru a plati online taxa la acest turneu.
Pentru a plati cash sau pentru ajutor in privinta inregistrarii contactati info@racketfusion.ro sau la telefon

INFORMATII GENERALE
Numarul minim de jucator ca o categorie sa se dispute este de 6, putand sa existe exceptii in cazul categoriilor Experimentat si Feminin unde participarea este de obicei mai redusa. Organizatorul va lua decizia in aceasta privinta.

DISPONIBILITATE - turneul va incepe de sambata dimineata, daca aveti indisponibilitati pentru weekend, anuntati organizatorul pana joi ora 18.00!
Sistemul de desfasurare este grupe + faza eliminatorii, dupa cum urmeaza: grupele vor fi a cate 3 jucatori, castigatorul din fiecare grupa avansand in faza semifinala sau finala in cazul in care sunt doar 2 grupe la o categorie.
Toate meciurile vor fi jucate in sistem 2 seturi din 3, exceptie facand categoria Incepator unde setul 3 va fi reprezentat de un super-tie-break la 10 puncte.

Mingea oficiala a categoriei Incepator este Artengo TB930.
La celelalte categorii se va juca cu Dunlop Fort Clay Court.

GARANTIA este de 100% - daca nu va place modul in care organizam turneul, puteti cere banii inapoi, integral!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?