Wolf Day - Provocarea Iași Club de Biciclete

Imagini

Informații

Data: 17 Decembrie 2022, 10:00 Sâmbătă
Locul: Iasi, Romania
Evenimentele trecute
  • 19 Noiembrie 2022, 10:00 Sâmbătă
  • 15 Octombrie 2022, 10:00 Sâmbătă
  • 17 Septembrie 2022, 10:00 Sâmbătă

Descriere

Pasionat de sport tot anul, dar zilele se scurtează, temperaturile scad și motivația ta se epuizează? Sau, ca sportiv desăvârșit, îți dorești o nouă provocare sportivă în această perioadă?
Din toate aceste motive Iași Club de Biciclete te provoacă să fii activ timp de 12 luni în sezonul 2022, la competiția ”Ziua lupilor pe Bicicletă”.
* Competiția este internă, se desfășoară și se adresează doar membrilor comunități Iași Club de Biciclete, sau persoanelor ce au participat în ultimi doi ani, alături de comunitate, cu scopul de a ne distra și a oferi motivația membrilor comunității de a-și descoperi potențialul, acumulând experiențe pentru participarea la concursurile oficiale.
* Participarea este la alegere, iar înscrierea în competiție se poate face oricând se dorește – ATENȚIE – A se citi regulamentul.
* Nu se fac înscrieri din alte comunități, orașe sau pe recomandări.
* Competiția se desfășoară în fiecare lună, în a treia sâmbătă din lună cu startul la ora 10. Traseul variază în fiecare lună de la 20 la 40 km. Înscrierea și completarea formalităților de înscriere se face online, numai după achitarea taxei de înscriere. Trimițând numele complet, data nașteri, numărul de telefon.
* Clasamentul se calculează pe baza celui mai bun timp, oferit de trecerea liniei de sosire sau de aplicație – detalii în REGULAMENT.
Regulamentul se găsește în numărul 14 al revistei Vrem cu Bicicleta ce se găsește în comunitatea Iași Club de Biciclete și la magazinele de specialitate din oraș.
LOCUL ȘI DURATA:
• Provocarea Lupului pe Bicicletă se va desfășura pe aria județului Iași și prin oraș, în perioada 16 ianuarie – 17 decembrie 2022.
• Traseul este altul în fiecare lună și va varia între 20 și 40 km, va putea fi parcurs în a treia sâmbătă a lunii, cu startul și sosirea în diferite zone, anunțate în evenimentul specific.
• Startul se va da la ora 12, iar timpul maxim de parcurgere este de 3 ore și 30 minute.
• Este un singur traseu în fiecare lună, pentru toți participanții.
• Evenimentul se desfășoară pe acumularea de puncte în funcție de timpul ocupat: locul I – luând 25 de puncte, locul II – 23 puncte, locul III – 20 puncte, 18, 17, 16, 15, ... 2 puncte.
ÎNSCRIEREA:
• Taxa de participare este de 10 lei, pe etapă.
• Taxa de participare pentru tot sezonul este de 100 lei. Taxa de participare pentru membri înregistrați cu legitimație Iași Cub de Biciclete este de 80 lei, (achitată până la prima zi de concurs).
• Taxa de participare pentru persoanele ce doresc a pleca individual pe traseu este de 15 lei pe etapă. Respectiv 5 lei pentru cei ce au achitat taxa pe etapă.
• Pentru înscriere este obligatoriu completarea formularului online de pe pagina evenimentului cu toate datele personale solicitate, corect conform actului de identitate.
• Datorită situației create de epidemia actuală în vederea protejării participanților nu va fi posibilă înregistrarea la fața locului.
• Înscrierile sunt valabile doar după efectuarea plății taxei de înscriere.
• Plata taxei de înscriere se face în numerar către Iași Club de Biciclete – în fiecare miercuri în Piața Unirii, ora 19, sau prin transfer bancar.
• Înscrierile se fac prin mail la adresa icdebteam@gmail.com
Toți sportivii care finalizează provocarea vor fi eligibili pentru a câștiga Cupa lupilor 2022. Această competiție nu este doar o provocare. Este o transformare completă a modului în care te antrenezi, sporind creșterea performanțelor și recuperându-te mai repede după un efort intens.
Asigură-te că vă alăturați clubului Iași Club de Biciclete și vizitați pagina de facebook cu același nume pentru a afla mai multe.

 

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?