Cofetaria Tuffli

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Cafenea
Bucătărie: Europeană, Românească
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Sam:08:30 - 22:00
Dum:09:00 - 22:00

Informații de contact

Telefon: 0721290812
E-mail:
Adresa: Pietonal Lapusneanu 7B, Iasi, România

Facilități

Livrare
Terasă

Descriere:

O Cochetarie de Cofetarie

Cofetăria Tuffli are un design atrăgător, intim şi de bun gust specific Occidentului. Aici puteţi găsi un sortiment variat de produse de patiserie-cofetărie fabricate în laboratorul propriu de un personal cu o experienţă de peste 10 ani în acest domeniu. Bunătăţile pe care le putem oferi clienţilor au la bază ingrediente naturale fără aditivi, conservanţi sau produse sintetice.

Se întâmplă uneori în viața noastră să avem o ocazie deosebit de specială, care trebuie marcată într-o formă inedită. Fie că este vorba de o zi de naștere sau de nume, pășește în lumea #Tuffliland! În acest loc magic, învăluit în arome delicioase, suntem gata să îndeplinim și cele mai fermecătoare dorințe.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul